Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nádor na játrech

Dobrý den.Je mi 53let, přechodil jsem žloutenku před 18 lety a nyní mi zjistili zhoubný nádor na játrech. Nyní užívám Nexavar 200mg v tabletách jako biologickou léčbu před další léčbou.Chtěl bych vědět Váš názor na můj problém.Léčím se v Masarykově onkologiji v Brně.

Odpovědi na otázku

Poraďte se se svým lékařem.
Svěřte se lékaři, možná by pomohl i léčitel...
plně se spolehnout na lékaře
Ostropestřec.
poradte se s onkologem, zda by vám pomohl ostropestřec
Změnit životosprávu, posilovat imunitu a být v pohodě
červená řepa, černá ředkev, vobenzym na obranyschopnost. posilovat imutu vším co to jen jde,,hodně pít,,ostropestřec,,dobrá psychika, spánek,,hodně spánku a pobyt na vzduchu,,dobrá je i fyzická zátěž na vyplavování škodlivin
ještě bych si tipla,že by jste mohl pít ostropestřec
Nádory jater se rozdělují na benigní (nezhoubné) a maligní (zhoubné). Benigní nádory bývají náhodným nálezem a některé jsou velmi vzácné. Z maligních nádorů tvoří 95% nádorové metastázy (druhotná ložiska nádoru jiného orgánu), nejčastěji z nádorů trávicího traktu. Původním jaterním nádorem je hepatocelulární karcinom a cholangiokarcinom.
Nejspíš se jedná o hepatocelulární karcinom. To je nádor, který vzniká často v játrech postižených cirhozou, jejíž příčinou může být i hepatitida. Záleží na tom, v jaké fázi vám byl diagnostikován. Bylo prokázáno, že biologická léčba vede k prodloužení života. Dobré výsledky má transplantace, která je však možná provést pouze do určité velikosti nádoru.