Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Invazivní nádor očního víčka

autor: simisekmakysek 12.08.2009 20:19

Dobrý den ráda bych věděla, jak moc závažnné je onemocnění Carcinoma in situ - kůže očního víčka, včetně koutku? Jedná se o rakovinotvorný nález, nebo nějaké nádorové onemocnění? Vůbec si nedokážu představit závažnost tohoto onemocnění. Předem vám moc děkuji za odpověď. Markéta Šimková

Odpovědi na otázku

  • komarkova.olga 27.12.2010 09:28
    je nutné se léčit a radit s lékařem
  • jajda69 24.12.2010 12:51
    je nutná léčba, ptejte se lékaře, je povinnen vám vysvětlit. Hodně štěstí přeji
  • novina 21.12.2010 22:07
    Je to špatný, zřejmě se jedná o nádor, musíte k lékaři..ten by Vám to měl vysvětlit .....
  • Atog 21.12.2010 16:56
    Nutné léčit.
  • sindu 18.12.2010 21:22
    Zahájit určitě léčbu
  • sramkovamarie72 17.12.2010 18:58
    je nutné to léčit,jinak je to nebezpečné a může se to značitzhoubný nádor
  • kianid1357 16.12.2010 22:16
    Druhotné nádory očnice představují čtvrtinu orbitálních tumorů. Jedná se o nádory paranazálních dutin, karcinomy víček, retinoblastom a maligní melanomy.
  • dominika.skamlova 09.11.2010 10:44
    Označení carcinoma in situ se obecně používá pro léze, které by se mohly zvrhnout ve zhoubný nádor, pokud by nebyly léčeny. Patologické buňky jsou zatím drženy tzv. bazální membránou, která brání jejich invazi hloub do tkáně. Pokud by se dále množily, mohly by tuto membránu narušit, a tím způsobit maligní zvrat. Jitka Veletová, studentka medicíny

Adresář

Diskuze na téma Rakovina, nádor

  • 21.12.2012 11:12 Rakovina

    Vážená paní doktorko, vážený pane doktore rád bych se Vás touto cestou zeptal na možnosti léčby.…

Píšeme jinde
  • Gastromapa Lukáše Hejlíka: Restaurace Sůl & Řepa - ochutnejte špičkovou gastronomii ve Strakonicích

    Gastromapa Lukáše Hejlíka: Restaurace Sůl & Řepa - ochutnejte špičkovou gastronomii ve Strakonicích

    Nadšení, s jakým jsou zde pokrmy připravovány, poznáte po prvním soustu. Sůl & Řepa ve Strakonicích, to je česká kuchyně v moderním podání, ovšem s pořádnou dávkou nápaditosti. Zauzený pstruh, kari tvaroh a nakládané houby shitake, vše servírováno na říčním kameni. Hovězí jazyk tažený 30 hodin, ale třeba i úžasný crumble s čokoládovou pěnou, lesním ovocem a cukrovými lístky růže. Neodoláte!

  • BLOG ibezcukrutojde: Skvělé bezvaječné linecké cukroví

    BLOG ibezcukrutojde: Skvělé bezvaječné linecké cukroví

    Mám velkou radost, že se s Vámi mohu podělit o svůj první recept. Linecké cukroví bylo od malička moje asi nejoblíbenější vánoční cukroví. Tedy hned po vanilkových rohlíčcích. Jenže, když jsem před lety onemocněla a musela odstranit nejen lepek, ale též cukr a v podstatě všechny obiloviny musela jsem si pečení odpustit.



Zdravě.cz na Facebooku